Plex pentru Android iese din Beta și vine cu noutăți interesante, printre care și un UI actualizat

1.435 ori
<b>Plex pentru Android iese din Beta și vine cu noutăți interesante, printre care și un UI actualizat</b>Cu toate că serviciile precum Plex nu mai sunt atât de populare ca în trecut, asta din cauza platformelor de streaming online (ex: Netflix), încă există public țintă care apreciază ideea de a avea un media server personal

Cu toate că serviciile precum Plex nu mai sunt atât de populare ca în trecut, asta din cauza platformelor de streaming online (ex: Netflix), încă există public țintă care apreciază ideea de a avea un media server personal. În acest sens descoperim astăzi faptul că Plex pentru Android tocmai a ieșit din beta, oferind noutăți interesante la pachet printre care și un UI actualizat. 

Plex Android

Printre principalele noutăți avem și modul Picture-in-Picture care permite micșorarea ferestrei în care un clip video este redat și continuarea vizionării acestuia în continuare, în vreme ce facem alte task-uri precum navigare web sau răspundem la mesaje. Lista include și moduri de vizualizare proaspete, dar și alte noutăți precum:

  • UI actualizat
  • Mod Picture-in-Picture
  • noi moduri de vizualizare (fill, stretch, original)
  • Capitole 
  • Preîncărcare clipuri următoare

Aflați că această actualizare se distribuie treptat și ar putea dura câteva săptămâni până va ajunge pe toate device-urile Android. Puteți descărca Plex direct din Google Play de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×