Ceaso-mobilul M300 va fi disponibil din martie

1.780 ori
<b>Ceaso-mobilul M300 va fi disponibil din martie</b>Era doar o chestiune de timp pana sa se ajunga aici: un ceas de mana cu functii de telefon mobil. M300 este gadgetul "in culpa"... Acest nou-venit va ajunge in magazine pe 25 martie, bineinteles 2007. Putem spune ca acest model este asteptat de ceva timp,...

Era doar o chestiune de timp pana sa se ajunga aici: un ceas de mana cu functii de telefon mobil. M300 este gadgetul "in culpa"... Acest nou-venit va ajunge in magazine pe 25 martie, bineinteles 2007.

Putem spune ca acest model este asteptat de ceva timp, totusi retusarile facute designului au intarziat aparitia sa pe piata. Prima versiune a terminalului va fi disponibila in culorile albastru pastel/roz, baby blue/roz, albastru navy, albastru electric, rosu, galben si negru/gri in jurul datei de 25 martie. Dintre datele tehnice ale acestui hibrid, sar in ochi Bluetooth, un player de muzica si conectivitatea USB.

Asta daca nu mentionam ca avem de-a face cu un telefon de 900/1800/1900Mhz cu un display OLED de 1 inch. Avand o curea destul de rigida si un display albastru ce va afisa ora, data si cateva functii ale m30, modelul metalic din poza de mai sus seamana mai degraba cu un triumf al ceasului asupra telefonului decat viceversa. Cei ce au probat m300 pot afirma linistiti ca transferul sau de date are o viteza de invidiat, chiar si pentru o retea locala de internet.

Daca ne-ar intreba cineva daca acesta este un ceas-telefon sau un telefon-ceas..., tindem sa raspundem ceas-telefon din cauza designului abordat de producatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×