Ceasul telefon TW801, disponibil pentru 249 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 3.709 ori
<b>Ceasul telefon TW801, disponibil pentru 249 de dolari</b>Turtle Wireless lanseaza in SUA ceasul telefon TW801, urmasul lui TW800. Noul model este un handset tri-band GSM care va fi purtat la mana ca un ceas normal. Pe lista sa de specificatii descoperim prezenta unei camere, a conectivitatii Bluetooth, a...

Turtle Wireless lanseaza in SUA ceasul telefon TW801, urmasul lui TW800. Noul model este un handset tri-band GSM care va fi purtat la mana ca un ceas normal.

Pe lista sa de specificatii descoperim prezenta unei camere, a conectivitatii Bluetooth, a suportului pentru playback MP3/MP4 si a unui touchscreen. De asemenea acest ceas-telefon suporta WAP/GPRS si va fi pus in vanzare incepand cu data de 16 iunie. TW801 poate fi achizitionat impreuna cu un headset Bluetooth Stereo, dar si o baterie extra, un incarcator standard si unul pentru masina.

Veti beneficia si de un cablu de date si de garantie pe un an, la cumpararea noului model Turtle Wireless. Ceasul-telefon dispune de o memorie interna de 512MB, iar daca acest spatiu de stocare nu va este de ajuns, puteti opta pentru carduri Trans Flash de pana la 2GB. TW801 include o baterie ce rezista 3 ore in mod convorbire si 160 de ore in standby, operand in retele tri-band (850/1800/1900 MHz), dar si GSM. Terminalul soseste cu pachetul de limbi straine ce include engleza, spaniola, portugheza, franceza si chineza.

Sursa: Gadget Zone

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×