Proiectorul Honlai QingBar MP101, compatibil iPhone si performant

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.352 ori
<b>Proiectorul Honlai QingBar MP101, compatibil iPhone si performant</b>Showul Computex 2008 din Taiwan continua, cu prezentarea unui mini-proiector creat de catre cei de la Honlai pentru a opera in tandem cu Apple iPhone si iPod Touch. Modelul MP101 va afisa filmele la o rezolutie mai buna decat cea de care ati fi beneficiat...

Showul Computex 2008 din Taiwan continua, cu prezentarea unui mini-proiector creat de catre cei de la Honlai pentru a opera in tandem cu Apple iPhone si iPod Touch.

Modelul MP101 va afisa filmele la o rezolutie mai buna decat cea de care ati fi beneficiat pe ecranul micului iPhone. Produsul Honlai va proiecta imagini cu diagonala de 15 sau 27 de inchi, de pe iPhone sau iPod Touch, fiind destinat pasionatilor de filme, dar si oamenilor de afaceri. Imaginile rezultate au un aspect ratio de 4:3, iar proiectorul ofera un contrast ratio de 200:1 si 10-15 lumensi.

Banuim ca acest accesoriu va deveni total inutil, daca iPhone 3.0 va sosi cu un proiector incorporat. In vreme ce o astfel de dotare poate parea SF acum pentru Apple, unele telefoane asiatice includ deja un astfel de feature. Problema evidenta este viata mai scurta a bateriei, dar noile tehnologii permit utilizarea unor baterii mai performante, care sa suporte functionarea handsetului cu GPS, 3G, proiector si functii Web pe o perioada mai indelungata.

Sursa: Gadget Zone

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×