Ceasurile Android Wear primesc un update software: Android Wear 4.4W.1 disponibil

971 ori
<b>Ceasurile Android Wear primesc un update software: Android Wear 4.4W.1 disponibil</b>Google a început să ofere actualizare la versiunea de software Android Wear (4.4W.1) pentru smartwatchurile sale care rulează Android Wear. Printre modelele care au parte de noul software se număra Moto 360, LG G Watch și Samsung Gear Live. &nbsp;...

Google a început să ofere actualizare la versiunea de software Android Wear (4.4W.1) pentru smartwatchurile sale care rulează Android Wear. Printre modelele care au parte de noul software se număra Moto 360, LG G Watch și Samsung Gear Live.

Actualizarea sosește over the air și include imagini firmware dedicate fiecărui ceas, cu coduri de build precum KGW42N sau KGW42Q. Nu avem încă un changelog complet cu modificările, dar știm că Sasmung Gear Live primește modificări ale interfatei ceasului, mai ales în zona Google Maps Navigation. Această modificare va necesita ca telefonul la care e conectat ceasul să aibă cea mai nouă versiune Google Maps instalată.

După aducerea la zi veți primi destinații alternative de la Google, printre care puteți face scroll atunci când navigați. Tot odată cu acest update vine și o funcție de alarmă, care vă va permite să setați și editați alarmele voastre pe  una sau mai multe zile ale săptămânii, după ce porniți funcția cu OK Google. Google a promis și că viitoare actualizări Android Wear vor aduce playback muzical offline, suport GPS și customizari ale interfatei watch face.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×