Aplicația Google Photos primește un alt update; versiunea v1.24 aduce modificări la capitolul UI

1.517 ori
<b>Aplicația Google Photos primește un alt update; versiunea v1.24 aduce modificări la capitolul UI</b>Cei de la Google au adus în ultima perioadă numeroase actualizări mai mult sau mai puțin majore, aplicației Photos - serie de update-uri ce nu se oprește. Astăzi aflăm că aplicația ajunge la versiunea v1.24, aceasta oferindu-ne printre alte și o serie de

Pe parcursul ultimelor două luni cei de la Google au adus numeroase update-uri aplicației Photos, actualizări printre care s-a numărat introducerea funcției slideshow pentru fotografii, dar și cea a unei secțiuni de comentarii. Noutățile contină să vină și astăzi, zi în care software-ul de față ajunge la versiunea cu numărul v1.24. 

Google Photos v1.24

Printre noutăți se remarcă în primul și în primul rând o serie de modificări la capitolul UI - iconițele fiind acum mutate din partea de sus în jos pentru un acces un acces mai rapid și mai intuitiv de către utilizatori.De asemenea, se observă și îmbunătățiri aduse experienței de utilizare și funcția de acces rapid către layot-urile predefinite pentru tăierea imaginilor.

Google Photos v1.24

Google a adus modificări și la sortarea fotografiilor din albume - utilizatorii având posibilitatea de a afișa fotografiile în funcție de data la care au fost adăugate în aplicație. Aflăm că update-ul încă nu este disponibil în Google Play, dar cu toate acestea puteți descărca aplicația prin intermediul site-ului apkmirror.com de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×