BLU Win JR, un telefon Windows Phone cu preț sub 100 de dolari

942 ori
<b>BLU Win JR, un telefon Windows Phone cu preț sub 100 de dolari</b>BLU Products este o companie de care am mai auzit până acum, mai degrabă asociați cu terminale Android, decât cu Windows Phone. Iată-i azi subiect de știri prin intermediul unui terminal cu acest OS la bord. E vorba despre modelul BLU Win JR, pe...

BLU Products este o companie de care am mai auzit până acum, mai degrabă asociați cu terminale Android, decât cu Windows Phone. Iată-i azi subiect de știri prin intermediul unui terminal cu acest OS la bord. E vorba despre modelul BLU Win JR, pe care îl puteți admira mai jos și care iese în evidență prin prețul sau, de sub 100 de dolari.

Handsetul are rolul de a rivaliza cu modele ca Lumia 530 și a scădea limita inferioară a prețurilor de modele Windows Phone și mai jos decât e deja. Win JR are dotări ce includ un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, un procesor Snapdragon 200 de 1.2 GHz și 512 MB RAM. Avem parte și de 4 GB stocare, o cameră de 5 MP în spate și una frontală VGA, care sincer să fiu mă surprinde, deoarece nu mă așteptam la camera frontală la acest preț.

BLU Win JR vine cu o baterie de 1950 mAh și costă 89 de dolari pe Amazon. în mod interesant, pe site-ul Microsoft același produs costă 99 de dolari, fără vreun motiv clar. Bănuiesc că următorul pas ar fi ca producătorii indieni să lanseze telefoane cu Windows Phone la 50 sau 35 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×