Cel de-al doilea telefon Android, G2 soseste din China (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.701 ori
<b>Cel de-al doilea telefon Android, G2 soseste din China (Video)</b>Stiind ca Dream G2 va fi un telefon Android produs in China, am fi putut jura ca acesta va fi obisnuita clona asiatica, ce il va imita pe HTC Dream, cunoscut si ca T-Mobile G1. Iata totusi ca terminalul este unul promitator, cu o interfata incredibila, pe...

Stiind ca Dream G2 va fi un telefon Android produs in China, am fi putut jura ca acesta va fi obisnuita clona asiatica, ce il va imita pe HTC Dream, cunoscut si ca T-Mobile G1. Iata totusi ca terminalul este unul promitator, cu o interfata incredibila, pe care o puteti admira in actiune mai jos:

Desi Dream G2 functioneaza fara probleme, suportul pentru stylus si renuntarea la tastatura QWERTY ne surprind, de vreme ce tastatura lui G1 a fost atat de laudata. Observati si ca alimentarea se realizeaza cu ajutorul unui incarcator in forma de "robotel Android", mascota celebrei initiative open source.

E foarte probabil ca acest telefon Android sa fie destinat strict pietei chinezesti, deci nu vom mai afla prea multe informatii despre el, de vreme ce blogurile de specialitate nu se inghesuie sa faca recenzia terminalelor asiatice. Ramane de vazut daca bugurile de software ale OS-ului Android au fost rezolvate si daca G2 suporta Bluetooth Stereo, o mare lipsa a lui G1.

Sursa: Phandroid.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×