HTC va folosi noul procesor Nvidia Tegra pe terminalele lansate in 2009

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.355 ori
<b>HTC va folosi noul procesor Nvidia Tegra pe terminalele lansate in 2009</b>Numerosi utilizatori de terminale HTC sunt frustrati de faptul ca smartphone-urile lor folosesc chipuri Qualcomm, dar iata ca lucrurile se vor schimba in 2009, de vreme ce compania a decis sa foloseasca noul CPU Nvidia Tegra. Schimbarea va surveni in...

Numerosi utilizatori de terminale HTC sunt frustrati de faptul ca smartphone-urile lor folosesc chipuri Qualcomm, dar iata ca lucrurile se vor schimba in 2009, de vreme ce compania a decis sa foloseasca noul CPU Nvidia Tegra. Schimbarea va surveni in cazul telefoanelor HTC lansate in 2009.

Conform celor de la International Business Times, Nvidia va face echipa cu HTC, ceea ce inseamna ca unele dintre telefoanele scapate pe Internet in ultima saptamana vor incorpora procesorul Tegra. Acesta soseste cu o lista promitatoare de specificatii, printre care o frecventa de 800 MHz, LP-DDR (200 MHz), consum de 2.5 - 4W si suport pentru procesare de imagini HD sau inregistrare de clipuri video HD.

Nvidia Tegra va oferi pe terminalele HTC si suport pentru aplicatii Web 2.0, iar la capitolul video vom beneficia de suport 1080p HDMI, WSXGA+ LCD si CRT si NTSC/PAL TV-out. In cele din urma, acest procesor va permite utilizarea conectivitatii WiFi, a unui mouse, a tastaturii si a numeroase alte periferice.

Daca toate aceste date nu v-au convins, iata ce poate face Tegra, intr-un clip video demonstrativ:

Sursa: Wmpoweuser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×