Cel mai aratos ceas-telefon - Van Der Led WM2

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 3.177 ori
<b>Cel mai aratos ceas-telefon - Van Der Led WM2</b>Iata in sfarsit un ceas telefon pe care ne face placere sa-l admiram si pe care am dori sa-l purtam la mana, spre deosebire de alte terminale similare, cu mari probleme de design. Admirati-l pe Van Der Led WM2 in imaginea urmatoare: Van Der Led WM2 este...

Iata in sfarsit un ceas telefon pe care ne face placere sa-l admiram si pe care am dori sa-l purtam la mana, spre deosebire de alte terminale similare, cu mari probleme de design. Admirati-l pe Van Der Led WM2 in imaginea urmatoare:

Van Der Led WM2 este un ceas quad-band GSM, dotat cu un display touchscreen cu diagonala de 1.3 inch, 260.000 de culori, iar lista de feature-uri a acestui terminal continua cu Bluetooth stereo si o baterie care rezista 240 de ore in standby si 300 de minute in modul convorbire. Memoria sa interna este de 1GB, iar Van Der Led WM2 suporta playback video/audio pentru fisiere media in format MP3 si MP4.

Terminalul va costa 300 de euro si va fi pus in vanzare incepand cu saptamana viitoare. Norocosii de la Engadget au avut ocazia sa testeze terminalul, mentionand ca, de la distanta, keypadul sau aduce cu o serie de tepi specifici bratarilor fanilor muzicii rock. Un astfel de keypad plus culoarea terminalului, fac din Van Der Led WM2 optiunea ideala pentru participantii la concertul Metallica din Romania, care va avea loc in iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×