LG se afla in cautarea interfatei touchscreen perfecte

Autor:  | Publicat în:  LG 2.280 ori
<b>LG se afla in cautarea interfatei touchscreen perfecte</b>Prin intermediul telefonului Prada, LG a fost printre primii producatori de terminale mobile care a lansat interfata full touchscreen pe piata. Din momentul lansarii lui Prada, LG a incercat sa gaseasca o solutie mai buna, care sa dezvolte capacitatile...

Prin intermediul telefonului Prada, LG a fost printre primii producatori de terminale mobile care a lansat interfata full touchscreen pe piata.

Din momentul lansarii lui Prada, LG a incercat sa gaseasca o solutie mai buna, care sa dezvolte capacitatile touch ale telefoanelor sale. Prima tentativa a venit prin LG Viewty KU990, care a beneficiat de o customizare minora, urmat fiind de LG KF700 (cu 3 metode de input), LG KF600 (cu display touchpad interesant) si in curand si terminalul din seria Black Label 3, LG KF750. Ultra slimul mentionat anterior va oferi imbunatatiri semnificative ale interfatei Touch specifice LG.

De mentionat este faptul ca LG nu se bazeaza doar pe proprii designeri pentru a produce noi interfate. Producatorul asiatic a apelat la o comunitate internationala de designeri si a anuntat o competitie "Art in Mobile", cu scopul de a descoperi cea mai buna tema pentru noua interfata Touch. Premiul este de 14.000 de dolari, iar imaginile atasate acestui articol prezinta creatiile candidatilor la marele premiu. Avem de-a face cu un meniu principal in stilul bordului unei masini, care nu ne impresioneaza foarte mult, dar speram ca LG va selecta alta tema pentru noua sa interfata, deoarece are de unde alege.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×