Cel mai bine vândut smartphone din luna mai 2018 la nivel global a fost un iPhone! Iată despre ce model este vorba

2.771 ori
<b>Cel mai bine vândut smartphone din luna mai 2018 la nivel global a fost un iPhone! Iată despre ce model este vorba</b>Aflăm astăzi prin intermediul unui raport marca Counterpoint Research care a fost cel mai bine vândut smartphone în luna mai 2018 la nivel global. După cum aflați încă din titlu este vorba despre un terminal Apple iPhone, mai exact despre

Cei de la Counterpoint Research dezvăluie astăzi un raport foarte interesant referitor la cele mai bine vândute smartphone-uri la nivel global în luna mai 2018. Dacă în aprilie liderul acelui clasament era nimeni altul decât Samsung Galaxy S9, iată că în ultima lună de primăvară am avut parte de schimbări, primul loc fiind acaparat de către un telefon la care nu prea ne așteptam și anume de iPhone 8.

Counterpoint

După cum indică graficul de mai sus, iPhone 8 a fost alegerea numărul 1 a publicului în luna mai și potrivit Counterpoint, această realizare este pusă pe seama campaniilor publicitare organizate în Europa și pe cererea mare venită din SUA. Și vânzările de S9+ au fost la cote înalte în această lună, telefonul ocupând locul 2 în topul celor mai bine comercializate modele fiind foarte aproape de iPhone 8 ca unități livrate.

Podiumul este închis de către iPhone X, iar în continuare apare un telefon de nivel entry-level și anume Redmi 5A. Pe lista celor mai bine vândute smartphone-uri în mai 2018 se regăsește și Huawei P20 Lite, Redmi 5 Plus, dar și Oppo A83 - terminale ce fac parte din zona mid-range de preț.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×