OnePlus 6 devine cel mai bine vândut smartphone al companiei; Iată câte unități au fost livrate în 3 săptămâni!

1.634 ori
<b>OnePlus 6 devine cel mai bine vândut smartphone al companiei; Iată câte unități au fost livrate în 3 săptămâni!</b>Pe lista celor mai accesibile smartphone-uri cu procesor Snapdragon 845 ale momentului îl avem și pe OnePlus 6, telefon lansat oficial pe data de 16 mai și pus în vânzare la scurt timp. După cum ați aflat deja sunt mai multe variante disponibile

Și în acest an cei de la OnePlus au reușit să aducă pe piață unul dintre cel mai accesibil flagship cu procesor Snapdragon 845, fiind desigur vorba despre modelul OnePlus 6. Terminalul debuta oficial pe data de 16 mai și la doar câteva zile distanță se da startul vânzărilor, cu cea mai ieftină versiune fiind listată la un preț de 519 euro și oferind dotări precum 6 GB de RAM și 64 GB de stocare flash.

OnePlus 6

Astăzi compania chineză ține să anunțe câte unități s-au vândut în primele 3 săptămâni de disponibilitate, rezultatele fiind unele record pentru firma condusă de Carl Pei. Aflăm așadar că într-un interval de doar 22 zile au fost livrate către clienți un număr total de 1 milion unități la nivel global.

Drept comparație aflăm că OnePlus 5 și OnePlus 5T au ajuns la aceeași cifră de unități livrate în aproximativ 3 luni, semn că recordul înregistrat de către companie este unul tare important. Vă amintim că OP6 se livrează cu ecran AMOLED de 6.28 inch, cu 6 sau 8 GB RAM și cu o cameră duală de 16 + 20 megapixeli în spate. Oferă și încărcare super-rapidă și jack-ul audio rămâne la posturi.

Prețurile smartphone-ului pot fi consultate de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×