iPhone X a fost cel mai bine vândut telefon din primul trimestru al acestui an, conform Strategy Analytics

820 ori
<b>iPhone X a fost cel mai bine vândut telefon din primul trimestru al acestui an, conform Strategy Analytics</b>Potrivit unui raport realizat de către firma de research Strategy Analytics, cel mai bine vândut telefon din primul trimestru al anului 2018 a fost nimeni altul decât iPhone X. Aceste detalii suprind prin prisma faptului că apăruseră unele zvonuri

Recent am aflat cum stăm cu veniturile trimestriale ale celor de la Apple şi acum descoperim şi cât de bine a stat iPhone X la vânzări. Se pare că în primul trimestru al acestui an cel mai bine vândut telefon de pe piaţă a fost chiar iPhone X.

Informaţia vine de la Strategy Analytics şi tindem să îi dăm crezare. Al doilea cel mai bine vândut telefon din primele 3 luni ale lui 2018 a fost iPhone 8, al treilea iPhone 8 Plus şi al patrulea iPhone 7. O să pară ciudat că Apple domină aşa autoritar topurile şi mă mir că nu s-a strecurat şi un Galaxy S9 sau S8 pe listă. De abia pe locul 5 apare o surpriză, Xiaomi Redmi 5A şi reţineţi vorbim despre vânzări globale aici.

Acel telefon costă sub 90 de dolari şi s-a vândut ca pâinea caldă în India şi China. Dacă vreţi şi numere, iPhone X a ajuns la 16 milioane de unităţi vândute în trimestrul întâi, iar iPhone 8 la 12.5 milioane. Samsung Galaxy S9+ se află de abia pe locul 6, cu 5.3 milioane de unităţi. E drept că iPhone X şi iPhone 8 se găseau pe piaţă tot trimestrul, în vreme ce Galaxy S9 şi S9+ au avut doar o lună să intre în topul vânzărilor din T1, deci T2 va fi total diferit.

Un total de 345.4 milioane de smartphone-uri au fost vândute în primul trimestru al acestui an. După toate aceste veşti pozitive e de înţeles de ce acţiunile Apple au ajuns la un nivel record şi e doar o chestiune de săptămâni până ce valoarea companiei ajunge la bilionul de dolari. O acţiune Apple costă 183.83 dolari, depăşind precedentul maxim istoric de 183.50 dolari.

Apple e la doar 20 de dolari distanţă să ajungă la bilion şi se apropie rapid de acel prag.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×