Cel mai bine vândut smartphone În rețeaua Vodafone este...

2.782 ori
<b>Cel mai bine vândut smartphone În rețeaua Vodafone este...</b>După ce am aflat ieri că Android câștigă tot mai mult teren pe piața autohtonă telecom, astăzi aflăm și performerii anului trecut la capitolul vânzări, în rețeaua Vodafone. Nokia 5230 a fost cel mai bine vândut handset al operatorului,...

După ce am aflat ieri că Android câștigă tot mai mult teren pe piața autohtonă telecom, astăzi aflăm și performerii anului trecut la capitolul vânzări, în rețeaua Vodafone. Nokia 5230 a fost cel mai bine vândut handset al operatorului, urmat de HTC Wildfire și HTC Desire.

Iată deci că Symbian este în continuare o forță pe piața autohtonă, în vreme ce Android ocupă restul locurilor de pe podium. Bogdan Matei, director Vodafone Stores declară că în funcție de promoții și diferitele perioade ale anului și terminalele Samsung au avut vânzări impresionante. Suntem siguri că și Galaxy S se numără printre acestea, smartphone-ul fiind un hit incontestabil al anului trecut.

Oficialul Vodafone afirmă și că în țara noastră există aproximativ 20 de milioane de SIM-uri pe piață, dintre care 2-3 milioane în smartphone-uri. Aflăm informații și despre piața locală a tabletelor, produse dintre care 70% sunt vândute prin retail și doar 30% prin operatori. Totuși, având în vedere faptul că tabletele suportă conectivitate wireless și sunt folosite și pentru navigarea pe web, implicarea operatorilor este inevitabilă, iar posesorul de terminal va cumpăra în cele din urmă o cartelă.

La capitolul vânzări de iPhone-uri, reprezentantul Vodafone nu a oferit cifre, ci doar a menționat că au fost vândute mai multe modele decât în cazul rivalilor de la Cosmote România. Oare care va fi hitul acestui an? iPhone 5 sau Samsung Galaxy S II... poate un nou-venit surpriză?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×