Allview L3 Cheer, un nou telefon dual SIM românesc, cu preț entry level

6.300 ori
<b>Allview L3 Cheer, un nou telefon dual SIM românesc, cu preț entry level</b>Firma brașoveană Visual Fan revine pe piață cu un nou model entry level, Allview L3 Cheer, disponibil începând de săptămâna viitoare în magazinele din toată țara. Avem de-a face cu un handset dual SIM, care cântărește doar 200 de grame și...

Firma brașoveană Visual Fan revine pe piață cu un nou model entry level, Allview L3 Cheer, disponibil începând de săptămâna viitoare în magazinele din toată țara. Avem de-a face cu un handset dual SIM, care cântărește doar 200 de grame și măsoară 13.9 mm în grosime.

Allview L3 Cheer va fi disponibil în variante cu carcasă de culoare albă sau neagră, iar dotările sale includ și un ecran TFT de 1.8 inch, plus conectivitate GPRS și WAP. Aceasta din urmă oferă acces către pagina WAP Cinemagia de exemplu, ideală pentru cinefilii aflați în căutarea unui film în vreme ce sunt în oraș.

Telefonul include și un player audio și video, o cameră foto cu blitz și radio FM, care suportă înregistrarea emisiunilor și melodiilor preferate. Puteți stoca fișiere în limita de 4 GB pe noul Allview, care vine cu două sloturi pentru carduri de memorie de 2 GB. Veți găsi telefonul în rețeaua de magazine Germanos, Selgros Cash & Carry și în alte magazine de specialitate.

Allview L3 Cheer

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×