Cel mai mare concurs de Angry Birds din România, powered by Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.390 ori
<b>Cel mai mare concurs de Angry Birds din România, powered by Samsung</b>1 decembrie reprezintă Ziua Națională a României, Samsung a pregătit un eveniment interesant și anume, Angry Birds în regim de competiție. Normal că și-au pus ambiția în joc și doresc a realiza cel mai mare concurs de gen din țara noastră....

1 decembrie reprezintă Ziua Națională a României, Samsung a pregătit un eveniment interesant și anume, Angry Birds în regim de competiție. Normal că și-au pus ambiția în joc și doresc a realiza cel mai mare concurs de gen din țara noastră.

Locația este Băneasa Shopping City, de la 16.00, în față la Reserved. Premiul cel mare este reprezentat de o participare la finala europeană de Angry Birds ce are loc la Londra. Jocul va fi practicat pe SMART TV-urile Samsung.

Angry Birds este un joc al Rovio. A cunoscut succes pe platformele mobile: iOS, Android, MeeGo, Symbian, Windows Phone 7. A migrat pe PC, console și acum pe SMART TV.

Am jucat Angry Birds pe SMART TV-urile Samsung acum ceva timp și vă spun că nu-i chiar ușor. Controlezi jocul prin intermediul mâinilor, al uneia singure și contează luminozitatea ca să-ți fie recunoscute gesturile de către camera încorporată de TV. Este distractiv, dar și puțin enervant până te obișnuiești. Dacă ai un SMART TV Samsung pe acasă și ai exersat, merită să încerci și să primești o excursie gratuită la Londra din partea Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×