Samsung Z2 e în sfârşit anunţat oficial, drept al treilea telefon Samsung cu Tizen OS la bord

806 ori
<b>Samsung Z2 e în sfârşit anunţat oficial, drept al treilea telefon Samsung cu Tizen OS la bord</b>După o perioadă de scăpări, teasere, clipuri video şi fotografii cu Samsung Z2 ajunse pe web, azi asistăm în sfârşit la debutul acestui al treilea model cu Tizen OS la bord. El a fost anunţat oficial în India şi vine ca urmaş pentru modelele..

După o perioadă de scăpări, teasere, clipuri video şi fotografii cu Samsung Z2 ajunse pe web, azi asistăm în sfârşit la debutul acestui al treilea model cu Tizen OS la bord. El a fost anunţat oficial în India şi vine ca urmaş pentru modelele Samsung Z1 şi Z3.

Ca şi predecesorii săi, acesta este un model de buget, destinat celor care fac trecerea de la feature phone la smartphone. Z2 are o diagonală de doar 3.97 inch şi încorporează un procesor quad core Spreadtrum, 1 GB RAM şi 8 GB stocare. Avem parte şi de slot microSD, o cameră principală de 5 MP şi una frontală VGA, deci dotările sunt cu adevărat entry level.

Samsung Z2

Samsung Z2 se bazează pe o baterie de 1500 mAh şi rulează Tizen 2.4, cu funcţii speciale precum aplicaţia My Money Transfer, S Bike Mode şi suport pentru 12 dialecte din India. Produsul costă doar 68 de dolari şi va fi pus în vânzare pe 29 august, pe auriu, negru sau roşu. Faţada are un design generic, dar spatele cu margini rotunjite nu arată rău deloc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×