JetPack Joyride review: un joc simplu și amuzant ușor Înrudit cu Megaman (Video)

2.281 ori
<b>JetPack Joyride review: un joc simplu și amuzant ușor Înrudit cu Megaman (Video)</b>Creatorul faimosului joc Fruit Slice, Halfbrick Studios are un alt joc de succes numit JetPack JoyRide, pe care l-am testat pe tableta Allview Alldro 3 Speed Duo. Titlul este gratuit și funcționează pe terminalele ce rulează de la Android 2.2 în sus....

Creatorul faimosului joc Fruit Slice, Halfbrick Studios are un alt joc de succes numit JetPack JoyRide, pe care l-am testat pe tableta Allview Alldro 3 Speed Duo. Titlul este gratuit și funcționează pe terminalele ce rulează de la Android 2.2 în sus. JetPack Joyride ocupa 30 MB și are ca personaj principal pe Barry Steakfries, un corporatist care o ia razna.

El decide să își arunce în aer biroul și laboratorul la care lucra și face ăsta folosind un jetpack cu mitraliere atașate. Ideea este simplă: personajul avansează continuu și voi controlați doar altitudinea sa, evitând capcane și adunând bănuți de aur. Capcanele includ bombe și lasere și aveți și pickupuri precum un robot, o motocicletă sau alte vehicule. Puteți obține și un token care la final de nivel vă oferă un slot machine, ce vă va aduce tot soiul de bonusuri.

Puteți stabili și recorduri de "zbor" ale lui Barry după ce se lovește de un obstacol. Problema cu acest joc este că devine repetitiv rapid, deoarece porniți de la zero de fiecare dată când loviți un obstacol. Totuși există șansa ca la slot machine să primiți șansă de a continua de unde ați rămas sau de a primi un avans de sute de metri. Jocul primește o notă de 8.5 din 10 și poate fi descărcat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×