Căstile Samsung Gear IconX şi brăţara Samsung Charm disponibile acum în România, primesc şi preţuri la eMAG.ro

1.889 ori
<b>Căstile Samsung Gear IconX şi brăţara Samsung Charm disponibile acum în România, primesc şi preţuri la eMAG.ro</b>În cursul zilei de astăzi, Samsung România a confirmat disponibilitatea pe plan local a căștilor Gear IconX și a brățării smart denumită Samsung Charm. Cele două produse se regăsesc în portofoliul retailerului eMAG.ro și au prețuri cuprinse între suma de

Samsung Electronics a confirmat disponibilitatea la nivel oficial a doua accesorii purtabile smart noi în ţara noastră, Gear IconX şi Samsung Charm. Prima este o pereche de căşti smart, cu funcţii de fitness, iar a doua este o brăţară elegantă, care vine cu notificări prin sistem LED color.

Samsung Gear IconX

Căştile Gear IconX nu necesită cabluri şi sunt foarte comode şi uşoare, cu greutate de doar 6.3 grame. Ele au un design deosebit, fiind fabricate din silicon pentru a fi cât mai comode în timpul jogging-ului şi a sesiunilor de fitness. Gear IconX au memorie internă de 4 GB şi o autonomie de până la 11 ore. Vin pe 3 culori (alb, negru, albastru) şi se conectează la telefon via Bluetooth.

Avem parte şi de o carcasă specială, elegantă, ce va servi şi pentru încărcarea căştilor. Produsul costă 900 de lei la eMAG.ro în aceste zile, iar stocul e limitat.

Samsung Charm

Samsung Charm e o brăţară cu autonomie de până la 14 zile şi care poate semnala primirea de mesaje text, apeluri şi notificări legate de Facebook printr-un sistem LED multicolor, dar şi vibraţii. Produsul vine pe negru, auriu şi roz quartz, iar el colectează date despre calorii arse şi distanța parcursă. Brăţara e foarte discretă şi aminteşte puţin de un produs Misfit.

Samsung Charm e rezistentă la stropire cu apă, se conectează via Bluetooth 4.0 şi costă 159 lei la eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×