Cel mai nou flagel Apple: iresponsabilii care se duc la Apple Store și Îndoaie modele iPhone 6 Plus (Video)

1.063 ori
<b>Cel mai nou flagel Apple: iresponsabilii care se duc la Apple Store și Îndoaie modele iPhone 6 Plus (Video)</b>E una să testezi în mod legitim un iPhone 6 Plus care fie e al tău, fie ți-a fost oferit în teste și total altceva să te duci la un Apple Store și să faci circ cu un handset al magazinului. Se pare că diverși copii, adolescenți și în general...

E una să testezi în mod legitim un iPhone 6 Plus care fie e al tău, fie ți-a fost oferit în teste și total altceva să te duci la un Apple Store și să faci circ cu un handset al magazinului. Se pare că diverși copii, adolescenți și în general pușlamale au avut lipsa de bun simț de a face aceste teste la Store-uri.

Mai rău, ei și-au pus isprăvile pe YouTube și dacă nu mă înșel așa ceva este ilegal și este vătămare a proprietatii. Sunt sigur că ați auzit de Bendgate și aparentele defecte structurale ale lui iPhone 6 Plus, care fac phabletul predispus la îndoire chiar și cu o presiune nu extrem de ridicată a degetelor utilizatorului. în clipul de mai jos îi avem pe Danny și Kylie, doi băieți de 15 ani, cărora li s-a părut amuzant să deformeze handseturi Apple.

Cel mai nou flagel Apple: iresponsabilii care se duc la Apple Store și Îndoaie modele iPhone 6 Plus (Video)

înainte să realizeze isprava, cei doi au întrebat un angajat Apple dacă telefonul se îndoaie, iar acesta a răspuns că nu, evident în condiții normale de  utilizare. Acest tip de teste care mă duc cu gândul la Jackass mai degrabă decât la Will It Blend au devenit o problemă. Business Insider și Gizmodo au descoperit numeroase cazuri de acest gen, în malluri și magazine de tot felul.

Măcar acei doi băieți au postat clipuri în care își cer scuze pentru daune, își asumă răspunderea și exprima dorința de a plăti pentru handset. Dar cum rămâne cu miile de cârcotași sau pur și simplu curioși care continua să facă asta? E una să fii Apple hater pe Internet și alta la fața locului. La fel, e una să fii curios la tine acasă și alta pe o proprietate privată a unui magazin cu bunul lor. Pot doar să spun... atenție retaileri și operatori din România, deoarece romanul e taaaare curios.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×