BlackBerry lucrează la un telefon Passport 2 și la un "terminal concept"

1.372 ori
<b>BlackBerry lucrează la un telefon Passport 2 și la un "terminal concept"</b>După ce cu câteva zile în urma aflam că pierderile BlackBerry au scăzut, iar proaspăt lansatul lor Passport a vândut peste 200.000 de unități în câteva zile, lucrurile încep să arate bine pentru canadieni. Azi avem informații în plus despre...

După ce cu câteva zile în urma aflam că pierderile BlackBerry au scăzut, iar proaspăt lansatul lor Passport a vândut peste 200.000 de unități în câteva zile, lucrurile încep să arate bine pentru canadieni. Azi avem informații în plus despre planurile lor de viitor.

Ele par a include un telefon BlackBerry Passport 2, dar și un "terminal concept". CEO-ul John Chen a declarat că în curând vom vedea și alte handseturi BlackBerry care să genereze la fel de mult hype și atenție ca și Passport. Detaliile au venit în cadrul unui eveniment oficial, iar Chen a promis și că lansarea lui BlackBerry Classic va continua fără probleme, poate chiar cu un succesor la un moment dat.

Pe lângă un Passport 2, se lucrează și la un "concept device", legat de care nu avem detalii. Am putea să îl vedem la Mobile World Congress 2015, conform speculațiilor, iar dacă mă întrebați pe mine, fie e vorba despre o tabletă nouă, fie despre un smartphone cu design unic. Nu m-ar mira să vedem și o surpriză: un BlackBerry cu Android.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×