Cel mai nou smartphone GPS: Airis T482

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.804 ori
<b>Cel mai nou smartphone GPS: Airis T482</b>Daca sunteti un francofon iubitor de terminale GPS si nu mai aveti rabdare pana la lansarea lui Garmin nuvifone, beneficiati de o alternativa Windows Mobile prin intermediul lui Airis si al sau smartphone T482. Terminalul este un quadband GSM/GPRS/EDGE...

Daca sunteti un francofon iubitor de terminale GPS si nu mai aveti rabdare pana la lansarea lui Garmin nuvifone, beneficiati de o alternativa Windows Mobile prin intermediul lui Airis si al sau smartphone T482.

Terminalul este un quadband GSM/GPRS/EDGE dotat cu Bluetooth 2.0, WiFi si un display QVGA touchscreen cu diagonala de 3.2 inch. Atuul sau principal este receiverul GPS SiRFStar III si softul navigational CoPilot Live, cu care soseste telefonul. Pe lista sa de specificatii sunt prezente si o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD si tuner FM.

Folosind un procesor Marvell PXA270 de 416MHz, 128MB de ROM si 64MB de RAM, T482 masoara 125 x 62 x 14mm si cantareste 165 de grame. Terminalul produs de Airis este acoperit de un strat de cauciuc mat, care ii imbunatateste aderenta, iar bateria sa rezista pana la 250 de ore (folosit in mod PDA), 100 de ore (folosit ca un telefon mobil conectat) sau 4 ore (timp de convorbire).

Airis T482 va costa 424 euro, in cazul ofertei care include si harta Frantei, respectiv 478 de euro, daca doriti harta Europei. Exista si o varianta de baza, fara harti si CoPilot Live, la pretul de doar 399 de euro. Au aparut deja primele critici la adresa telefonului, descris drept "inutil", critica referindu-se la includerea sistemului de operare Windows Mobile 5, in locul variantei 6 sau 6.1.

Pe lista defectelor regasim si faptul ca tastele nu se pot bloca sau un car-kit care apasa automat pe taste declansand camera terminalului sau inchizandu-l.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×