Cel mai nou teaser Sony cu privire la MWC 2016 indica sosirea unui device acoperit cu piele (Video)

941 ori
<b>Cel mai nou teaser Sony cu privire la MWC 2016 indica sosirea unui device acoperit cu piele (Video)</b>Sony a postat un nou teaser cu privire la lansările pe care le va face la MWC 2016, &icirc;n cadrul unei conferinţe ce va avea loc la Barcelona pe 22 februarie. Teaserul video e mai jos şi e destul de interesant, păr&acirc;nd a afişa o suprafaţă de...

Sony a postat un nou teaser cu privire la lansările pe care le va face la MWC 2016, în cadrul unei conferinţe ce va avea loc la Barcelona pe 22 februarie. Teaserul video e mai jos şi e destul de interesant, părând a afişa o suprafaţă de piele la început de clip.

În primul rând aflăm că acea conferinţă va avea loc la ora 09:30 ora locală a României şi teaserul vine sub motto-ul "The Prediction". Sony a decis să aibă o abordare jucăuşă cu privire la data conferinţei, îndemnându-ne să ne gândim la un număr, să îi adunam 18, să scădem 2, să adunăm 15, apoi să scădem numărul original şi apoi să scădem 9. Rezultatul e 22.

Revenind la primul cadru, cel cu pielea şi imprimeul, el poate fi un indiciu că Sony Mobile ar pregăti un smartphone cu un strat de piele în spate, după modelul lui LG G4. După ce am văzut atât de multe modele Xperia Z cu spate din sticlă, saltul la alt material ar fi o schimbare majoră, probabil marcată şi de o modificare de design industrial.

Având în vedere că seria Xperia Z5 a sosit în septembrie, ar fi cam devreme pentru Xperia Z6, dar nu e exclus să vedem o nouă tableta, una din gama Xperia Z5, dar şi un phablet Ultra, cu piele pe spate. Aflăm mai multe luni!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×