Cel mai recent teaser pentru Allview X3 Soul PRO ne prezintă o imagine de ansamblu asupra design-ului

740 ori
<b>Cel mai recent teaser pentru Allview X3 Soul PRO ne prezintă o imagine de ansamblu asupra design-ului</b>Vă anunțam &icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile despre un nou smartphone interesant pregătit de către Allview, și anume despre X3 Soul Pro. După teaserul anterior din care aflam că telefonul va oferi un corp metalic și conectivitate USB...

Vă anunțam în urmă cu doar câteva zile despre un nou smartphone interesant pregătit de către Allview, și anume despre X3 Soul Pro. După teaserul anterior din care aflam că telefonul va oferi un corp metalic și conectivitate USB Type-C, iată că astăzi avem parte de o nouă informație din partea companiei brașovene.

Din noul material disponibil aici vedem un terminal elegant ce adoptă atât un buton home fizic (posibil cu scanner de amprente), și un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D. De asemenea, Allview ne prezintă și numeroasele moduri de captură ce vor fi disponibile pe modelul X3 Soul Pro.

Avem funcția HDR, PRO, Macro, Slow-Motion, Gif, dar și diferite opțiuni pentru fotografierea pe timp de noapte. Așadar, ne-am putea aștepta ca Allview X3 Soul Pro să ne ofere o cameră foto de top, una ce va oferi imagini calitative în condiții low-light. Noul model aici de față ar putea fi prezentat oficial peste doar câteva zile în cadrul MWC 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×