Samsung Galaxy S7 Edge primeşte un clip promoţional oficial, care confirmă rezistența la apă şi suportul pentru încărcare wireless (Video)

2.582 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge primeşte un clip promoţional oficial, care confirmă rezistența la apă şi suportul pentru încărcare wireless (Video)</b>Contul de YouTube Samsung Indonezia a postat un clip promoţional oficial pentru Samsung Galaxy S7 Edge, pe care &icirc;l vedeţi mai jos, p&acirc;nă ce nu va fi scos de pe web. Nu ştim dacă să numim această postare o scăpare sau un teaser, mai ales...

Contul de YouTube Samsung Indonezia a postat un clip promoţional oficial pentru Samsung Galaxy S7 Edge, pe care îl vedeţi mai jos, până ce nu va fi scos de pe web. Nu ştim dacă să numim această postare o scăpare sau un teaser, mai ales că sunt dezvăluite detalii importante despre viitorul flagship.

Clipul este nelistat oficial şi vine sub hashtagul #TheNextGalaxy. El prezintă arcaşul Dellie Threesyadinda antrenându-se pentru competiţii oficiale în vreme ce foloseşte un telefon Samsung. Observăm că ne este prezentat modelul Edge în acest clip, iar asemănarea cu Galaxy S6 şi S6 Edge e foarte clară aici.

E confirmată rezistența la apă, atleta folosind handsetul chiar şi pe ploaie, iar la un moment dat Galaxy S7 e pe un pad special pentru încărcare wireless. Mai vedem o secundă şi un smartwatch, care ar putea fi un nou model Gear. Un site teaser ce provine tot din Indonezia a fost modificat între timp pentru a scoate numele lui Galaxy S7 din ecuaţie. Site-ul respectiv oferă şi indicii cu privire la rezistenţa la apă, afişând bule de apă şi indică şi "cea mai bună securitate" şi "iluminare pe timp de noapte", adică o captură low light excelentă.

Samsung Galaxy S7

Vom afla mai multe pe 21 februarie, la evenimentul Unpacked.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×