CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg afirma că serviciile mobile sunt prioritare pentru viitorul FB

793 ori
<b>CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg afirma că serviciile mobile sunt prioritare pentru viitorul FB</b>Vineri CEO-ul și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a avut o întâlnire cu investitorii, în cadrul căreia a afirmat că prioritatea sa este implicarea rețelei sociale în segmentul mobil. în jur de 200 de investitori au fost prezenți la...

Vineri CEO-ul și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a avut o întâlnire cu investitorii, în cadrul căreia a afirmat că prioritatea sa este implicarea rețelei sociale în segmentul mobil. în jur de 200 de investitori au fost prezenți la întrunirea din Palo Alto, conform Reuters.

Zuckerberg și ai lui au afirmat că zona de advertising are o creștere puternică la Facebook, iar marketerii și-au crescut investițiile. Reclamele din serviciul de socializare sunt considerate cruciale pentru implicarea în furnizarea de servicii pe telefoane mobile și tablete. Facebook intenționează să strângă în jur de 10.6 miliarde de dolari în cadrul ofertei sale publice și va atinge în jur de 96 de miliarde de dolari ca valoare pe piață, fiind la nivelul celor de la Amazon astfel.

Facebook a atins deja cota de 900 de milioane de utilizatori și domina clar zona de socializare, fără vreun alt rival notoriu în acest moment. Deja serviciile FB sunt furnizate și pe telefoanele low end și pe terminale care au un web browser dintre cele mai primitive. Se oferă gratuități la traficul efectuat prin acest serviciu (de către operatori), HTC are deja 2 Facebook Phones și se zvonește că s-ar lucra la un adevărat telefon Facebook și un OS pe măsură. Unde se va opri compania lui Zuckerberg?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×