CEO-ul Samsung are încredere că Galaxy S10 va fi pe măsura aşteptărilor fanilor

1.395 ori
<b>CEO-ul Samsung are încredere că Galaxy S10 va fi pe măsura aşteptărilor fanilor</b>Multe s-au spus şi scris despre Galaxy S10 şi deja avem o idee destul de clară cu privire la viitorul flagship. Azi aflăm totuşi şi cum e starea de spirit la Samsung înainte de marea lansare de peste 3 săptămâni.

Multe s-au spus şi scris despre Galaxy S10 şi deja avem o idee destul de clară cu privire la viitorul flagship. Azi aflăm totuşi şi cum e starea de spirit la Samsung înainte de marea lansare de peste 3 săptămâni.

Şeful Samsung Mobile, celebrulDJ Koh a acordat un interviu publicaţiei coreene The Investor şi a detaliat aşteptările sale pentru noul produs. Nu e orice smartphone, ci chiar modelul aniversar de 10 ani pentru seria Galaxy S. CEO-ul consideră că Galaxy S10 va fi pe măsură aşteptărilor fanilor. Vă reamintesc că Galaxy S10 şi toate variantele derivate vor fi prezentate pe 20 februarie în San Francisco. Sunt şanse mari să vedem şi un telefon pliabil atunci.

Koh se va afla pe scena evenimentului, ca gazdă şi vorbitor, ca la precedentele lansări din 2016 incoace. Gurile rele spun ca isi joacă postul de CEO cu această ocazie. Galaxy S10 este primul telefon flagship Samsung cu ecran Infinity-O şi ar putea aduce şi primul model 5G şi primul cu 12 GB RAM in seria Galaxy S. Va inaugura şi o aplicaţie de tip portofel electronic pentru criptomonede.

Galaxy S10 ar urma să aibă 4 versiuni: cea Lite, S10, S10+ şi cea X, cu 5G şi 12 GB RAM, plus 4 camere  în spate, care ar putea sosi ceva mai târziu. Acest debut vine pe fondul unei instabilităţi Samsung, care nu a avut un 2018 prea reuşit, Galaxy S9 nereuşind să atragă aşa mult public ca S8 sau S7.

Pe de altă parte businessul OLED şi cel Semiconductor au mers excelent, generând multe miliarde de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×