Samsung ar urma să livreze 45 de milioane de unităţi Galaxy S10 în 2019, conform analiştilor

1.179 ori
<b>Samsung ar urma să livreze 45 de milioane de unităţi Galaxy S10 în 2019, conform analiştilor</b>Acum că Samsung Galaxy S10 a început să ajungă în magazine şi acasă la clienţii care l-au precomandat, analiştii au început să numere comenzile şi precomenzile şi să facă estimări cu privire la succesul său. Ming-Chi Kuo, unul dintre

Acum că Samsung Galaxy S10 a început să ajungă în magazine şi acasă la clienţii care l-au precomandat, analiştii au început să numere comenzile şi precomenzile şi să facă estimări cu privire la succesul său. Ming-Chi Kuo, unul dintre cei mai respectaţi analişti din lume are câteva predicţii pentru acest device.

Ming-Chi Kuo şi-a crescut de fapt estimările cu privire la livrări cu 30% faţă de numerele emise iniţial. Îl asociem pe Kuo cu predicţii foarte bine nimerite pentru produse Apple mai degrabă decât cele Samsung. E totuşi bine conectat la furnizori, producători de componente şi retaileri, deci putem avea încredere în el.

În ultimele luni analistul estimase că Samsung va livra între 30 şi 35 de milioane de unităţi Galaxy S10 în 2019. Totuşi cererea crescută şi precomenzile din ultima vreme l-au dus acum la 45 de milioane de unităţi. Un studiu TF International Securities indică faptul că Samsung ar putea ajunge la 40-45 de milioane de unităţi S10 până la final de an.

S10 şi S10+ vor reprezenta 85% din total, iar restul aparţine lui S10e şi S10 5G. Se pare că plusurile faţă de generaţia iPhone din 2018 ar fi motivul pentru numărul mare de precomenzi. Cititorul de amprente din ecran, camera triplă, încărcarea wireless pentru alte terminale ajută vânzările. Apoi China pare să fie foarte receptivă cu noile produse şi sunt multe programe trade in şi buyback.

Concluzia? Creştere de 30-40% a livrărilor faţă de Galaxy S9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×