Samsung Galaxy S10 va avea o funcţie pentru gameri: Neuro Game Booster

1.023 ori
<b>Samsung Galaxy S10 va avea o funcţie pentru gameri: Neuro Game Booster</b>Auzisem la un moment dat că Samsung pregăteşte un telefon de gaming, pentru a concura cu produsele rivale de la Razer, ASUS sau Xiaomi. Se pare că până la acel device primim o funcţie de gaming pe Samsung Galaxy S10, cunoscută

Auzisem la un moment dat că Samsung pregăteşte un telefon de gaming, pentru a concura cu produsele rivale de la Razer, ASUS sau Xiaomi. Se pare că până la acel device primim o funcţie de gaming pe Galaxy S10, cunoscută drept Neuro Game Booster. Avem detalii mai jos.

Mă aştept să fie ceva gen GPU Turbo de la Huawei sincer să fiu, o modalitate de a potenţa GPU-ul şi a curăţa resursele când rulăm jocuri. Evident totul este pe bază de AI, iar acest lucru nu e o coincidenţă pentru că Samsung a făcut în 2019 trecerea la un procesor cu NPU (Neural Processing Unit) pe Galaxy S10. Exynos 9820 dispune de NPU.

Telefoanele Samsung au mai avut funcţii de gaming, de tip Do Not Disturb, de înregistrare video a ecranului şi un Game Launcher care grupa jocurile separat. Sud-coreenii au avut şi exclusivitatea lui Fortnite pe Galaxy Note 9 pentru o perioadă anul trecut, deci nu e străină deloc de gaming. Brevetul pentru Neuro Game Booster a fost înregistrat pe 21 ianuarie 2019 la autoritatea europeană EUIPO.

Vă reamintesc că Samsung Galaxy S10 debutează pe 20 februarie în San Francisco şi nu pot să nu mă întreb dacă vom vedea şi un telefon de gaming al sud coreenilor în acest an. Eventual și niște accesorii pentru el. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×