CEO-ul Xiaomi, Lei Jun şi Hugo Barra au electrizat publicul din India la lansarea lui Xiaomi Mi 4i (Video)

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.034 ori
<b>CEO-ul Xiaomi, Lei Jun şi Hugo Barra au electrizat publicul din India la lansarea lui Xiaomi Mi 4i (Video)</b>Săptăm&acirc;na trecută a debutat &icirc;n India telefonul Xiaomi Mi 4i, lansat &icirc;n cadrul unui eveniment oficial, unde au participat şi Hugo Barra, dar şi CEO-ul Xiaomi, Lei Jun. Barra a fost un vorbitor excelent şi chiar a spus c&acirc;teva...

Săptămâna trecută a debutat în India telefonul Xiaomi Mi 4i, lansat în cadrul unui eveniment oficial, unde au participat şi Hugo Barra, dar şi CEO-ul Xiaomi, Lei Jun. Barra a fost un vorbitor excelent şi chiar a spus câteva cuvinte în indiana, spre încântarea celor din sală. Se cunoaşte aici experienţa pe care a acumulat-o la Google.

Xiaomi Mi 4i este un telefon cu dotări foarte bune, mai ales pentru preţul de 220 de dolari care îi este aplicat. El aduce un design atractiv şi colorat, ecran Full HD de 5 inch, procesor octa core Snapdragon 615, 2 GB RAM şi o cameră de 13 MP. După prezentarea lui Barra, Lei Jun a ajuns pe scenă ceva mai timid şi a încurcat India cu China, pentru ca apoi să se angajeze într-un dialog cu cei din sală.

El întreba şi ei răspundeau, iar până la urma şeful companiei a anunţat şi faptul că toţi cei prezenţi în sala vor primi o brăţară de fitness Mi Band. Lei Jun este fondatorul şi CEO-ul Xiaomi, cunoscut fiind drept un "Steve Jobs al Chinei" şi deşi mai are de lucrat la capitolul discurs, el este o prezenţă plăcută pe scenă. Aruncaţi şi o privire peste clipul de mai jos pentru a auzi unul dintre cele mai entuziaste publicuri de la evenimentele tech.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×