Allview E2 Jump este câștigat de Andrei Chitic, un tânăr pasionat de tehnologie din Iași

Autor:  | Publicat în:  Concurs 542 ori
<b>Allview E2 Jump este câștigat de Andrei Chitic, un tânăr pasionat de tehnologie din Iași</b>Pe data de 22 aprilie aici la Mobilissimo, am organizat tragerea la sorți pentru aflarea c&acirc;știgătorului lui Allview E2 Jump, un telefon colorat rezistent la contactul cu apa. Fericitul cititor ce a fost ales de serviciul random.org este Andrei...

Pe data de 22 aprilie aici la Mobilissimo, am organizat tragerea la sorți pentru aflarea câștigătorului lui Allview E2 Jump, un telefon colorat rezistent la contactul cu apa. Fericitul cititor ce a fost ales de serviciul random.org este Andrei Chitic, un tânăr pasionat de tehnologie din Iași.

Acesta a fost ales automat de sistem dintr-o listă ce număra peste 260 participanți, listă ce poate fi găsită la această adresă. De asemenea, clipul prin care am ales câștigătorul este public pe contul de YouTube, cât și mai jos în cadrul acestui articol.

După cum știți, Allview E2 Jump sosește cu display IPS LCD de 4.5 inch, procesor quad-core MediaTek, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și un slot microSD ce acceptă carduri de până la 32 GB. Telefonul iese în evidență prin standardul IPX5 de rezistență, difuzoarele stereo, dar și prețul de doar 549 lei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×