Cererea pentru iPhone 8 pare a fi mai mică decât cea pentru iPhone 6 și iPhone 7; o dovedește numărul de precomenzi înregistrate

1.584 ori
<b>Cererea pentru iPhone 8 pare a fi mai mică decât cea pentru iPhone 6 și iPhone 7; o dovedește numărul de precomenzi înregistrate</b>Aflăm astăzi o veste destul de neașteptată, aceea că precomenzile înregistrate de iPhone 8 sunt cu mult mai mici decât cererea inițială pentru modele ca iPhone 6 și iPhone 7. Motivul pentru care se întâmpla asta poate fi asociat cu decizia

O veste chiar interesantă ajunge astăzi în mediul online, aceea că cererea pentru iPhone 8 ar fi chiar mai mică decât numărul de precomenzi înregistrate anterior de iPhone 6 și iPhone 7. Informațiile sosesc din partea analistului Jun Zhang parte din cadrul companiei de research Rosenblatt, acesta având la dispoziție numărul de precomenzi înregistrate prin intermediul platformei JD.com în primele 3 zile.

Vorbim așadar despre cererea în China unde doar 1.5 milioane de precomenzi au fost înregistrate pentru iPhone 8, cifră foarte mică în raport cu cele 3.5 milioane de unități iPhone 7 rezervate la momentul debutului în aceeași regiune. Datele adunate de China Mobile scot la iveală că doar 1 milion de unități iPhone 8 au fost achiziționate la precomandă, comparativ cu cele 2.5 milioane de precomenzi iPhone 7 și cele 3.5 milioane de precomenzi pentru iPhone 6.

Cu toate că cifrele nu sunt raportate la nivel global ne putem face o idee cu privire la cererea pentru iPhone 8 și al său model phablet intitulat iPhone 8 Plus. Printre motivele pentru care numărul de precomenzi a scăzut serios se numără și posibilitatea ca utilizatorii iPhone să aștepte debutul lui iPhone X din noiembrie, aceștia dorind să se bucure pe deplin de ecranul edge to edge și de ce nu, de un design actualizat la cerințele moderne.

Și design-ul similar al lui iPhone 8 cu modele anterioare poate fi coniderat drept un motiv pentru clienți să nu facă upgrade-ul. Vă amintim că iPhone 8 și 8 Plus se livrează începând de mâine pe piața din SUA, iar la noi telefoanele ajung din data de 29 septembrie. Detalii despre prețuri găsiți aici!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×