Revine iPhone 8-ul deloc arătos, cu orificiu în spate pentru scanner de amprente

2.892 ori
<b>Revine iPhone 8-ul deloc arătos, cu orificiu în spate pentru scanner de amprente</b>Uneori am impresia că zvonurile sau scăpările despre iPhone 8 se joacă cu minţile şi nervii noştri. După o bună perioadă de timp în care formatul terminalului a rămas neschimbat, azi reapare perspectiva unui scanner de amprente în spate.

Uneori am impresia că zvonurile sau scăpările despre iPhone 8 se joacă cu minţile şi nervii noştri. După o bună perioadă de timp în care formatul terminalului a rămas neschimbat, azi reapare perspectiva unui scanner de amprente în spate. Ceea ce vedem în imaginile de mai jos ar fi o parte din carcasa metalică a jobshopului.

Scăpările vin din China şi le luăm cu "un grăunte mare de sare", vorba americanului. Observăm prezenţa unui decupaj asociat probabil scannerului de amprente sub logo-ul Apple din spate. Am mai văzut scăpări de genul şi perspectiva unui iPhone 8 cu Touch ID acolo a mai apărut, fiind imediat criticată de fani. A dispărut apoi şi au venit teoriile că senzorul e integrat în butonul Power.

Carcasa iPhone 8 cu orificiu pentru scanner de amprente

Apoi pentru o perioadă se părea chiar că Apple renunţa la Touch ID în favoarea unei recunoaşteri faciale avansate. Remarcăm şi decupajul pentru camera duală orientată vertical din spate, dar şi marcaje în stânga şi dreapta jos, pentru porţiunile unde se află antena. Numărul mare de detalii migăloase şi veridice face scăparea să pară autentică, ceea ce ne îngrijorează.

Carcasa iPhone 8

Nici acele orificii pentru difuzoare de jos nu sunt prea flatante pentru un telefon al anului 2017. Cert e că dacă Apple chiar vrea să lanseze un telefon care are şi ecran cu muchii înguste şi scanner de amprente, va trebui să ia o decizie dura de acest gen. Speram să fie totuşi mai inspiraţi de atât.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×