Cererea pentru iPhone 8 este mai mică decât aşteptările, dar iPhone X performează binişor, conform KGI

1.351 ori
<b>Cererea pentru iPhone 8 este mai mică decât aşteptările, dar iPhone X performează binişor, conform KGI</b>Un lucru ce este confirmat astăzi de analiști este faptul că cererea înregistrată de Apple pentru modelele iPhone 8 și iPhone 8 Plus este mai mică decât așteptările inițiale. Vestea cea bună este aceea că varianta aniversară iPhone X

Ne aşteptam ca iPhone X să se vândă foarte bine, dar se pare că debutul său fulminant a început să afecteze traiectoria ascendentă pe care se afla iPhone 8. Analiştii de la KGI, în frunte cu Ming-Chi Kuo au noi predicţii despre evoluţia trio-ului de terminale Apple pe final de an.

Ming-Chi Kuo estimează că iPhone X va vinde undeva între 22 şi 24 de milioane de unităţi în ultimul trimestru al acestui an şi va păstra evoluţia bună şi la început de 2018. Producţia flagship-ului va creşte cu 35%, până la 45% în trimestrul următor, pe măsură ce dispar problemele de aprovizionare. Între timp se pare că iPhone 8 se bucură de o cerere mai mică decât la debut şi clar mai mică decât a lui iPhone 7.

Apple ar urma să îi reducă chiar producţia la sub 50% în primele luni din 2018, un lucru deloc de bun augur pentru un telefon abia lansat. iPhone 8 Plus reuşeşte cumva să întreacă predicţiile, fiind practic singura opţiune pentru cine vrea musai un phablet masiv de la Apple, cu format clasic, care să fie şi puternic şi să aibă o cameră bună. Practic echivalează oarecum camera şi puterea de procesare a lui iPhone X, fără ecran "muşcat", dar şi fără Face ID.

Apple urmează să reconfigureze liniile de producţie, astfel încât să se preia din sarcina de la iPhone 8 şi 8 Plus şi să fie folosite liniile pentru iPhone X. Astfel ar trebui să fie realizate 25, până la 27 de milioane de unităţi iPhone X până la final de an.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×