Certificarea Wi-Fi Alliance este bifată de Samsung Galaxy C5 Pro; lansarea ar putea avea loc foarte curând!

982 ori
<b>Certificarea Wi-Fi Alliance este bifată de Samsung Galaxy C5 Pro; lansarea ar putea avea loc foarte curând!</b>De curând smartphone-ul Samsung Galaxy C5 Pro a primit certificarea din partea TENAA, iar astăzi aflăm că telefonul a trecut și pe la Wi-Fi Alliance. Acest lucru nu poate decât să ne indice faptul că lansarea oficială se apropie cu pași repezi și că

Chiar de curând agenția chineză TENAA a certificat și smartphone-ul Galaxy C5 Pro, un telefon așteptat să debuteze oficial pe piața din China pentru început. Astăzi aflăm că handset-ul a bifat și certificarea Wi-Fi Alliance, semn că lansarea sa ar putea fi mai aproape decât ne așteptăm.

Samsung Galaxy C5 Pro

Acest produs va păstra design-ul metalic pe care îl poartă și Galaxy C5, dar la interior vom vedea câteva diferențe importante în materie de componente hardware. Va fi adus aici un procesor octa-core tactat la o frecvență de 2.2 GHz, un display de 5.2 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție Full HD și 64 GB de stocare.

Vom regăsi o baterie de 3000 mAh, un slot microSD și sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow. Posibil să fie aduse upgrade-uri și pe partea de fotografiere și poate un port USB Type-C.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×