Certificarea Wi-Fi Alliance este bifată de Samsung Galaxy C5 Pro; lansarea ar putea avea loc foarte curând!

960 ori
<b>Certificarea Wi-Fi Alliance este bifată de Samsung Galaxy C5 Pro; lansarea ar putea avea loc foarte curând!</b>De curând smartphone-ul Samsung Galaxy C5 Pro a primit certificarea din partea TENAA, iar astăzi aflăm că telefonul a trecut și pe la Wi-Fi Alliance. Acest lucru nu poate decât să ne indice faptul că lansarea oficială se apropie cu pași repezi și că

Chiar de curând agenția chineză TENAA a certificat și smartphone-ul Galaxy C5 Pro, un telefon așteptat să debuteze oficial pe piața din China pentru început. Astăzi aflăm că handset-ul a bifat și certificarea Wi-Fi Alliance, semn că lansarea sa ar putea fi mai aproape decât ne așteptăm.

Samsung Galaxy C5 Pro

Acest produs va păstra design-ul metalic pe care îl poartă și Galaxy C5, dar la interior vom vedea câteva diferențe importante în materie de componente hardware. Va fi adus aici un procesor octa-core tactat la o frecvență de 2.2 GHz, un display de 5.2 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție Full HD și 64 GB de stocare.

Vom regăsi o baterie de 3000 mAh, un slot microSD și sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow. Posibil să fie aduse upgrade-uri și pe partea de fotografiere și poate un port USB Type-C.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×