LG PJ9 este o boxă Bluetooth cu levitație magnetică; va sosi la CES 2017 alături de alte noi produse

941 ori
<b>LG PJ9 este o boxă Bluetooth cu levitație magnetică; va sosi la CES 2017 alături de alte noi produse</b>LG continuă să anunțe noi produse pe care plănuiește să le prezinte oficial la începutul lunii viitoare în cadrul târgului de tehnologie CES 2017. Pe lângă telefoanele recent dezvăluite de către sud-coreeni, astăzi pe lista de noutăți se adaugă și boxa

Nerăbdarea pare a fi cuvântul de ordine pentru sud-coreenii de la LG Electronics, companie ce deja și-a dezvăluit câteva dintre produsele pe care are în plan să le prezinte oficial în cadrul târgului de tehnologie CES 2017 ce va avea loc chiar la începutul lunii viitoare. Pe lângă suita de smartphone-uri despre care v-am vorbit și noi aici, iată că LG anunță astăzi și o boxă Bluetooth cu levitație magnetică.

LG

Produsul se numește LG PJ9 și se bazează pe același principiu de inducție magnetică precum boxa TecPlus Dynamo pe care v-am prezentat-o și noi în această primăvară. Aflați că LG PJ9 dispune de o baterie care promite pe hârtie până la 10 ore de autonomie, iar în momentul în care acumulatorul se descarcă, boxa ce levitează va coborî pe baza magnetică ce are rol și de stație woofer, urmând ca mai apoi să înceapă încărcarea wireless.

Boxa propriu-zisă este rezistentă la apa de până la 1 metru și poate supraviețui timp de până la 30 minute. Prețul îl vom afla abia luna viitoare! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×