CES 2010: Inbrics prezinta un MID Android cu display AMOLED in Las Vegas

1.687 ori
<b>CES 2010: Inbrics prezinta un MID Android cu display AMOLED in Las Vegas</b>Inbrics se prezinta la showul CES 2010 din Las Vegas cu al sau MID 1, un terminal Android impresionant, dotat cu display AMOLED touchscreen si prezent in imaginea de mai jos. Ecranul terminalului gliseaza pentru a dezvalui o tastatura QWERTY, iar sub...

Inbrics se prezinta la showul CES 2010 din Las Vegas cu al sau MID 1, un terminal Android impresionant, dotat cu display AMOLED touchscreen si prezent in imaginea de mai jos.

Ecranul terminalului gliseaza pentru a dezvalui o tastatura QWERTY, iar sub carcasa se ascunde un procesor ARM Cortex A8, in vreme ce lista de specificatii a lui MID 1 include WiFi, GPS, Bluetooth si 3G/WiMAX. Memoria interna este de 16 GB, plus cea oferita de slotul microSD. In partea din spate a handsetului se afla o camera de 3 megapixeli, in vremea ce videoconvorbirile vor fi realizate folosind camera frontala cu rezolutie VGA.

Produsul celor de la Inbrics va functiona si ca un media controller, permitandu-va sa interconectati telefoanele din casa cu PC-ul, DVR-urile si HDTV-urile si sa vizualizati continuturi pe acestea cu ajutorul sau. O scurta prezentare a acestui incredibil terminal cu ecran AMOLED, suport WiMAX si VoIP poate fi vazuta in clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×