CES 2010: Qualcomm va lansa procesorul Snapdragon de 1.5 GHz in 2010

1.101 ori
<b>CES 2010: Qualcomm va lansa procesorul Snapdragon de 1.5 GHz in 2010</b>Daca va impresioneaza smartphone-urile cu procesor Snapdragon de 1 GHz, aflati ca si aceasta bariera va fi depasita, dupa cum afirma chiar producatorul chipurilor, Qualcomm. Luis Pineda, vice presedinte Qualcomm, sectiunea product management, a afirmat in...

Daca va impresioneaza smartphone-urile cu procesor Snapdragon de 1 GHz, aflati ca si aceasta bariera va fi depasita, dupa cum afirma chiar producatorul chipurilor, Qualcomm. Luis Pineda, vice presedinte Qualcomm, sectiunea product management, a afirmat in cadrul CES 2010 ca vom vedea noi versiuni de Snapdragon pe piata in acest an, unele chiar cu viteza de 1.5 GHz.

In aceasta luna, compania planuieste sa lanseze o versiune de 45 nm a procesorului Snapdragon, 8X50A, cu o frecventa de 1.3 GHz. Primele terminale bazate pe aceasta solutia vor fi pe piata pana la finalul anului. De asemenea, pana la finalul lui 2010, Qualcomm planuieste sa ofere producatorilor de terminale mobile o varianta dual core de Snapdragon, 8X72.

Acest nou procesor va include cate un "core" Scorpion, cu frecventa de 1.5 GHz. Oficialul Qualcomm afirma ca aceasta noua tehnologie poate fi folosita atat pe smartphone-uri, cat si pe smartbook-uri, permitandu-le sa suporte rezolutii 1080p. Luis Pineda a adus cu el si noul telefon LG eXpo, handset dotat cu un pico proiector optional, pe care il puteti admira mai jos.

LG GW820 eXpo

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×