CES 2010: HTC Smart, testat de cei de la Engadget

1.950 ori
<b>CES 2010: HTC Smart, testat de cei de la Engadget</b>La doar cateva ore dupa ce HTC isi anunta noul telefon cu pret accesibil pentru toate buzunarele, modelul Smart era deja la indemana celor de la Engadget pentru o experienta hands on. Cat de bun este acest "smartphone ieftin" aflam imediat. Va reamintim...

La doar cateva ore dupa ce HTC isi anunta noul telefon cu pret accesibil pentru toate buzunarele, modelul Smart era deja la indemana celor de la Engadget pentru o experienta hands on. Cat de bun este acest "smartphone ieftin" aflam imediat.

Va reamintim ca handsetul va avea un pret scazut datorita faptului ca se bazeaza pe platforma Brew a celor de la Qualcomm, in locul unui OS costisitor ca Windows Mobile. HTC Smart foloseste un procesor de 300 MHz si vine cu interfata Sense UI, atat de faimoasa si apreciata pe terminalele HTC. Cei care au pus mana pe acest telefon au apreciat animatiile meniurilor sale si viteza sa de operare.

Browsingul full HTML este suportat, Twitter si functii e-mail de asemenea, iar ecranul rezistiv de 2.8 inchi se descurca excelent, chiar si cu tastatura virtuala QWERTY aparent inghesuita pe el. Daca ati "gustat" deja din segmentul high end al celor de la HTC, nu va veti opri asupra acestui model, dar cei care de abia iau contact cu brandul sunt publicul tinta al acestui produs.

CES 2010: HTC Smart, testat de cei de la Engadget

CES 2010: HTC Smart, testat de cei de la Engadget

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×