Windows Mobile 7, prezentat la MWC 2010, in februarie, nici urma de noul OS la CES

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 831 ori
<b>Windows Mobile 7, prezentat la MWC 2010, in februarie, nici urma de noul OS la CES</b>Desi am fi sperat ca Microsoft sa prezinte noul sau sistem de operare pentru telefoane mobile, Windows Mobile 7 la CES 2010, se pare ca platforma va sosi de abia in cadrul showului MWC 2010, de la Barcelona. MWC va avea loc in luna februarie, debutand in...

Desi am fi sperat ca Microsoft sa prezinte noul sau sistem de operare pentru telefoane mobile, Windows Mobile 7 la CES 2010, se pare ca platforma va sosi de abia in cadrul showului MWC 2010, de la Barcelona.

MWC va avea loc in luna februarie, debutand in data de 15, iar informatia ca Microsoft va prezenta WM 7 in cadrul acestui show a fost auzita din gura lui Robbie Bach, presedintele sectiunii Divertisment si Terminale de la Microsoft. Acelasi oficial al companiei din Redmond afirma ca OS-ul va defini noi standarde, nu atat la capitolul evolutie, cat si in multe altele.

De asemenea, aflam ca Microsoft a colaborat indeaproape cu OEM-urile sale partenere, in special in privinta felului in care noul produs va intra pe piata. Sa fie oare noua platforma mai customizabila decat precedentele OS-uri? Oare cum va transforma HTC interfata lui Windows Mobile 7?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×