CES 2010: Telefoanele bazate pe procesoarele Atom, surprinse in actiune

1.548 ori
<b>CES 2010: Telefoanele bazate pe procesoarele Atom, surprinse in actiune</b>In cadrul showului CES 2010, Pankaj Kedia, unul dintre oficialii Intel a prezentat primele telefoane bazate pe procesoare Atom. Printre acestea se numara si modelul LG GW990, care foloseste noua generatie de interfata LG, bazata pe elemente 3D. Atunci...

In cadrul showului CES 2010, Pankaj Kedia, unul dintre oficialii Intel a prezentat primele telefoane bazate pe procesoare Atom. Printre acestea se numara si modelul LG GW990, care foloseste noua generatie de interfata LG, bazata pe elemente 3D. Atunci cand se afla in mod 2D, interfata aminteste foarte mult de UI-ul S-Class.

Stim ca acest smartphone este bazat pe o solutie Moorestown, dar Intel nu a anuntat inca frecventa procesorului incorporat sau cantitatea de RAM a acestui terminal. Moorestown este urmatoarea generatie de procesoare Atom, care consuma de 10 ori mai putina energie, in comparatie cu predecesorii sai.

Aceasta solutie se descurca excelent cu multitasking-ul si playback-ul video, acesta din urma testat pe un ecran cu rezolutie de 1024 x 480 pixeli. Imaginile surprinse cu handseturile prototip, arata ca LG GW990 este mai gros decat un iPhone sau Motorola Droid, dar probabil mai puternic, la capitolul specificatii.

Intel Atom Moorestown

La ora actuala, ARM este destul de popular in lumea terminalelor portabile, dar se pare ca Intel reuseste sa scada consumul de energie al procesoarelor sale mai rapid decat creste ARM frecventa solutiilor sale. Totusi, cei de la ARM nu trebuie sa intre in panica, deoarece vor trece ani buni pana ce Intel va construi un ecosistem pentru procesoarele sale noi.

Intel Atom Moorestown

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×