CES 2010: Un PMP/telefon cu display AMOLED, procesor de 800 MHz

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.169 ori
<b>CES 2010: Un PMP/telefon cu display AMOLED, procesor de 800 MHz</b>Fiindca nu trebuie sa neglijam micile companii care isi prezinta produsele la CES 2010, astazi ne oprim asupra gadgetului prezentat de Viliv in acest weekend in Las Vegas. Este vorba de Viliv P3, un PMP/telefon cu display AMOLED, pe care il puteti vedea...

Fiindca nu trebuie sa neglijam micile companii care isi prezinta produsele la CES 2010, astazi ne oprim asupra gadgetului prezentat de Viliv in acest weekend in Las Vegas. Este vorba de Viliv P3, un PMP/telefon cu display AMOLED, pe care il puteti vedea in imaginea urmatoare:

Terminalul incorporeaza un ecran AMOLED destul de impresionant, cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, un procesor Cortex A8 de 800 MHz si o carcasa cu grosime de doar 9.8 mm. Asta inseamna ca acest smartphone e chiar mai subtire decat Nexus One, cu 1.7 mm mai precis. Cei de la Engadget afirma ca handsetul are o calitate scazuta a asamblarii, dar pun acest defect pe seama faptului ca PMP-ul este un prototip.

Viliv V3

Viliv V3 vine si cu TV out 720p, memorie interna de pana la 32 GB, tunere TV T-DMB si DAB, un slot microSD expus in partea inferioara si capacitate de dual boot Windows CE. Cu toate acestea, handsetul ruleaza Android, cel putin in aceasta versiune prototip.

Viliv V3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×