iPhone 4G va fi lansat in iunie, afirma surse coreene

1.416 ori
<b>iPhone 4G va fi lansat in iunie, afirma surse coreene</b>Desi pare bizar, e mai sigur la aceasta ora ca Apple pregateste un iPhone 4G decat faptul ca firma din Cupertino va lansa un tablet in aceasta luna. Iata ca aflam acum si o potentiala data de lansare pentru handsetul care nu are nici macar un nume clar...

Desi pare bizar, e mai sigur la aceasta ora ca Apple pregateste un iPhone 4G decat faptul ca firma din Cupertino va lansa un tablet in aceasta luna. Iata ca aflam acum si o potentiala data de lansare pentru handsetul care nu are nici macar un nume clar stabilit: iunie 2010.

Informatia soseste via Telecoms Korea, care afirma ca Apple isi va numi noul produs in mod previzibil iPhone 4G. Surse interne anunta ca operatorul corean KT a semnat deja un contract cu Apple, pentru lansarea noului terminal in aceasta vara. Aparent, in iunie va debuta acest handset si la nivel international.

Se pare ca noul model va veni cu 2 module de camera pentru videoconvorbiri, o viata mai buna a bateriei si poate chiar si suport pentru televiziune mobila. O unitate pentru teste va fi disponibila pentru operatorul KT in luna aprilie si mai, conform aceleiasi surse. Putem pune pariu ca numele de iPhone 4G nu va dura prea mult, deoarece mintile luminate din Cupertino vor alege alt branding pentru acest produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×