CES 2013: Huawei sparge barierele phableturilor cu Ascend Mate, terminal cu ecran de 6.1 inch

1.798 ori
<b>CES 2013: Huawei sparge barierele phableturilor cu Ascend Mate, terminal cu ecran de 6.1 inch</b>Huawei a avut o zi ocupată astăzi la CES 2013, prezentând în Las Vegas noi terminale precum Huawei Ascend D2, un smartphone de 5 inch, plus mamutul de 6.1 inch Huawei Ascend Mate. Acest terminal a ajuns pe web cu ceva timp în urmă în imagini,...

Huawei a avut o zi ocupată astăzi la CES 2013, prezentând în Las Vegas noi terminale precum Huawei Ascend D2, un smartphone de 5 inch, plus mamutul de 6.1 inch Huawei Ascend Mate. Acest terminal a ajuns pe web cu ceva timp în urmă în imagini, benchmark-uri și scăpări de tot felul, iar astăzi a fost confirmat oficial. Din păcate dotările sale nu sunt chiar impresionante.

Terminalul vine cu un ecran de 6.1 inch cu densitate de 361 ppi, o baterie de 4050 mAh și un procesor quad core HiSilicon K3V3 de 1.5 GHz. Android Jelly Bean rulează pe noul phablet și vine cu tehnologie augmented reality pentru navigare și suport pentru input pe ecranul touch chiar și cu mănuși. în plus, primim multitasking în mod split screen, cam ca pe Galaxy Note II. Mate are microfoane duale, pentru a face mai ușoară apelarea audio, în ciuda mărimii sale uriașe și asta prin amplasarea fiecărui microfon la un capăt al handsetului.

CES 2013: Huawei sparge barierele phableturilor cu Ascend Mate, terminal cu ecran de 6.1 inch

Produsul va sosi pe piața din China în această lună și la nivel internațional în martie. Să vedem și ce preț va avea acest model, deoarece el va fi factorul decisiv. Rezoluția 720p a ecranului de 6.1 inch e ușor dezamăgitoare, mai ales că vin din urmă și smartphone-uri de 4.7 inch cu rezoluții Full HD, dar pentru un preț rezonabil publicul va trece cu vederea acest aspect.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×