CEO-ul Huawei comentează pe baza zvonurilor ce indică dezvoltarea unui Sistem de Operare propriu

1.053 ori
<b>CEO-ul Huawei comentează pe baza zvonurilor ce indică dezvoltarea unui Sistem de Operare propriu</b>Acum câteva zile aflam un zvon foarte interesant, unul ce ne dezvăluia posibilitatea ca Huawei să pună la cale dezvoltarea unui OS mobil propriu. Ar fi fost pusă în ecuație și o echipă specială de dezvoltatori condusă de către Abigail Brody - fost

În urmă cu doar câteva zile pe web sosea un zvon foarte interesant, unul ce făcea referire la faptul că producătorul chinez Huawei ar pregăti un OS mobil propriu. Se menționa aici că Huawei deja a pus la cale o echipă de dezvoltatori în Scandinavia, aceasta fiind compusă din numeroși angajați Nokia și conduși de către Abigail Brody - fost șef al departamentului Mobile UI Design din cadrul Apple.

Pe seama acestor speculații apărute în presa online, chiar Richard Yu (CEO-ul companiei), vine cu un comentariu pe pagina personală de Weibo. Acesta a precizat faptul că până în acest moment Google a promovat dezvoltarea de smartphone-uri, păstrând sistemul de operare Android deschis tuturor producătorilor de pe piață. Astfel, dacă suportul pentru device-uri va continua, și Huawei va lansa noi terminale cu acest OS pe piață. 

CEO-ul Huawei nu a negat totuși zvonurile despre dezvoltarea unui OS propriu, semn că în spatele lor se află un strop de adevăr. Sistemul de operare pregătit de către chinezi ar putea fi cunoscut drept Kirin OS, și cu siguranță pe viitor vom afla mai multe detalii despre acest subiect. Până atunci, așteptăm debutul noului Emotion UI ce ne va aduce un app drawer, și care va renunța la elementele de design ce amintesc de iOS. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×