Un presupus Huawei P9 Max îşi face apariţia în benchmarkul GFXBench, cu un ecran de 6.9 inch

1.281 ori
<b>Un presupus Huawei P9 Max îşi face apariţia în benchmarkul GFXBench, cu un ecran de 6.9 inch</b>Evenimentul de debut al lui Huawei P9 de acum o săptămână ne-a adus şi varianta P9 Plus, dar nici urmă de P9 Max şi P9 Lite. În vreme ce aşteptăm acele modele scăpările continuă, inclusiv una din GFXBench ce pare să indice sosirea modelului phablet

Evenimentul de debut al lui Huawei P9 de acum o săptămână ne-a adus şi varianta P9 Plus, dar nici urmă de P9 Max şi P9 Lite. În vreme ce aşteptăm acele modele scăpările continuă, inclusiv una din GFXBench ce pare să indice sosirea modelului phablet.

Un presupus P9 Max ar fi apărut în GFXBench cu un ecran de 6.9 inch. Terminalul oferă un display Full HD de 6.9 inch, procesor HiSilicon Kirin 950, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. La bord se mai află şi o cameră de 16 MP în spate, o cameră frontală de 8 MP şi 3 GB RAM, plus Android 6.0 Marshmallow ca OS. E interesantă alegerea de chipset aici, acel Kirin 950 de pe Mate 8 şi nu Kirin 955 de pe P9 şi P9 Plus.

Huawei P9 Max GFXBench benchmark

Rezultatele din GFXBench 4.0 nu sunt rele, spre exemplu în testul T Rex acest model atingând 2144 frames, în vreme ce P9 a atins 1975 frames la testul nostru. În schimb în testul Manhattan 3.1, P9 Max pare a fi cu 200 de frame-uri sub P9. Evident e vorba doar de o versiune de test şi ceva îmi spune că mai avem de aşteptat până la debutul acestui phablet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×