CES 2013: Sony Xperia Z și Xperia ZL anunțate oficial (video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 4.762 ori
<b>CES 2013: Sony Xperia Z și Xperia ZL anunțate oficial (video)</b>Azi noapte Sony a anunțat oficial la CES 2013 noul telefon Xperia Z, despre care se știa deja totul, de vreme ce a scăpat pe web destul de des, mai ales sub numele de Sony Yuga. El a primit chiar și un preview de la Mobile Review, un site rus care a...

Azi noapte Sony a anunțat oficial la CES 2013 noul telefon Xperia Z, despre care se știa deja totul, de vreme ce a scăpat pe web destul de des, mai ales sub numele de Sony Yuga. El a primit chiar și un preview de la Mobile Review, un site rus care a fost ușor dezamăgit de acest terminal. Hai să vedem totuși ce ne rezervă acest model.

Sony Xperia Z aduce un display de 5 inch, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, 441 ppi și este un device rezistent la apă și praf. La interiorul său se afla un procesor Qualcomm quad core de 1.5 GHz, un Snapdragon S4 Pro cu GPU Adreno 320, plus 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și din fericire și slot microSD cu suport pentru până la 32 GB. Xperia Z rulează Android 4.1.2 Jelly Bean și are promisă și actualizarea la Android 4.2 Jelly Bean.

Sony Xperia Z

Beneficiem și de conectivitate 4G LTE, 3G, WiFi b/g/n, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth 4.0, NFC, plus GPS și GLONASS. în spatele noului Xperia găsim o cameră de 13 megapixeli cu bliț LED, geotagging, detectare facială, stabilizator de imagine, autofocus continuu și stabilizare video. Captură video se realizează la 1080p și 30 fps. Telefonul măsoară 7.9 mm în grosime și cântărește 146 grame, iar din păcate nu avem un preț sau o dată de lansare pentru el.

Sony Xperia ZL

Sony a mai anuntat si telefonul Xperia ZL, care e identic cu Xperia Z, în afară de mici elemente de design și pozitia camerei frontale. Și acesta e un terminal de 5 inch cu camera de 13 MP, doar că mută camera frontală și pierde din grosimea marginii din jurul ecranului.


​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×