IFA 2016: Sony Xperia X Compact devine oficial, e o variantă mai compactă de Xperia X cu cameră nouă

1.079 ori
<b>IFA 2016: Sony Xperia X Compact devine oficial, e o variantă mai compactă de Xperia X cu cameră nouă</b>Seria Xperia Compact a revenit odată cu IFA 2016, Sony prezentând modelul Sony Xperia X Compact. El a fost anunţat în tandem cu Xperia XZ, cu care împarte de altfel câteva dotări, mai ales noul senzor de camera principală. Hai să vedem ce e nou pe acest d

Seria Xperia Compact a revenit odată cu IFA 2016, Sony prezentând modelul Sony Xperia X Compact. El a fost anunţat în tandem cu Xperia XZ, cu care împarte de altfel câteva dotări, mai ales noul senzor de cameră principală. Hai să vedem ce e nou pe acest device.

El este practic o versiune mai compactă de Sony Xperia X, cum de altfel arata şi numele său. Primim un chipset Snapdragon 650, o carcasă rezistenta la apă şi terminalul măsoară 9.5 mm în grosime. Nou venitul are marginile rotunjite şi Sony afirma că materialul folosit pe device ar fi avut ceramica drept inspiraţie, având ca avantaj faptul că nu mai e nevoie de decupaj pentru antene.

Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact, are 3 GB RAM, un display 720p de 4.6 inch şi vine cu nouă camera de 23 MP cu senzor Sony IMX300 de pe Xperia XZ. Ea oferă tehnologie Triple Image Sensing, cu detectare de culoare, PDAF şi telemetru laser. Stabilizarea se face ca de obicei cu sistemul SteadyShot şi nu cu OIS. În zona frontală se afla o cameră de 5 megapixeli, iar jos găsim un port USB Type-C cu încărcare rapidă. Preţul ar urma să fie undeva pe la 500 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×