CES 2014: ASUS anunță oficial PadFone Mini, hibrid cu procesor Intel Atom la interior

Autor:  | Publicat în:  Asus 971 ori
<b>CES 2014: ASUS anunță oficial PadFone Mini, hibrid cu procesor Intel Atom la interior</b>Seria PadFone a primit un nou membru, pe numele său ASUS PadFone Mini, de această dată un device cu procesor Intel Atom la interior. în luna decembrie, atunci când acest model debuta oficial, el avea un CPU Qualcomm Snapdragon, dar versiunea finală...

Seria PadFone a primit un nou membru, pe numele său ASUS PadFone Mini, de această dată un device cu procesor Intel Atom la interior. în luna decembrie, atunci când acest model debuta oficial, el avea un CPU Qualcomm Snapdragon, dar versiunea finală va veni cu un Intel.

Pe partea de smartphone ni se pune la dispoziție un display de 4 inch, cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar tableta dispune de un ecran de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. ASUS PadFone Mini se bazează pe un CPU Intel Atom Z3560 cu frecvența de 1.6 GHz și mai vine cu 1 GB RAM, 8 GB memorie internă și slot microSD.

în spatele terminalului se află o cameră de 8 megapixeli cu deschidere F/2.0, iar în față găsim o cameră de 2 megapixeli. Terminalul va incorpora o baterie de 1170 mAh, capacitate care este destul de scăzută dacă mă întrebați pe mine, iar tableta dispune de o baterie de 2100 mAh. ASUS PadFone Mini rulează Android 4.3 Jelly Bean, suporta WiFi și Bluetooth și va avea un preț de pornire de 249 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×